SUSTAVI UPRAVLJANJA

SMART HOME SUSTAV UPRAVLJANJA BILO GDJE I BILO KAD

Za potpunu kontrolu grijanja Vaše kuće ili vikendice, hotela ili apartmana možete se osloniti na naše sustave za upravljanje putem mobitela, računala ili tableta. To nam omogućuje da ne provedemo vikend u kući za odmor dižući toplinu na željenu temperaturu, već prije kretanja na put uključite grijanje i stići ćete u potpuno zagrijani prostor.

VAŠ OSOBNI REŽIM RADA GRIJANJA

Inteligentni sustav upravljanja znači uklanjanje mogućnosti bezpotrebnog gubljenja energije. Grijete samo kad ste kod kuće. Jednom kad napustite kuću, grijanje se isključuje. Studije pokazuju da se tu mogu postići najveće potencijalne uštede. Inteligentni sustav upravljanja uči vaše životne navike. Električni sustav grijanja idealan je za inteligentno upravljanje – odmah se pokreće i brzo zagrijava. Ovako štedite energiju i troškove grijanja.

UŠTEDA ENERGIJE - NIJE KOMPLICIRANO

Ušteda energije je stvarno jednostavna: uzmite inteligentni sustav upravljanja grijanjem s preciznim ponašanjem u kontroli, regulaciji topline tokom dana i noći i s višestrukim individualnim vremenima uključivanja i isključivanja – vaš učinkovit upravljački sustav je spreman. Upravljanje je krajnje jednostavno – za osjetnu udobnost.