Reference & projekti

Ponosno predstavljamo naše protekle projekte u svim zemljama kao što su Švicarska, Francuska, Finska, Norveška, Njemačka, Italija i mnoge druge.

Vjerujemo da će ovaj kontekst inspirirati naše sutra i da ćemo zajedno svjedočiti novom i inovativnom pristupu dizajniranja i projektiranja osvjetljenja u Hrvatskoj i ostalim zemljama regije.

Eklektika je naša specijalnost. Bilo da je to viseća lampa ili stolna uredska lampa mi ćemo uvijek naći adekvato rješenje obzirom na boje i oblike.

Hotel RADISSON BLU

Ovaj zahtjevan projekt trebao je samo jednostavno riješenje. Naš model “Futura” savršeno ublažava oštre i ravne plohe i čine ambijent ugodnim za boravak uz dozu čistog luksuza.

Više o proizvodu…

Restoran BUNT

Visoko u visokim švicarskim alpama. Ambijent želi oboje, i visinu i prozračnost ali i prizemljenu dostupnost dekoracije u obliku spuštenih visilica “Horizon” istovremeno koristeći puni potencijal visine stropa.

Više o proizvodu…

Hotel “1959”

Šarm visilice “Smykke” temperira i daje svoj topli odsjaj ovom prekrasom hotelu. Šiljasti završetak lampe ubažen kuglom daje osjećaj višeg prostora u odnosu na prethodno postojeće stanje.

Više o proizvodu…

Salon ljepote Annick

Naš totalni klasik lapma “Rowan” svojojm elegantnom izvedbom uklapa se u svaki prostor i njena jednostavnost čini ju posebnim dekorativnim elementom dizajna interijera.

Više o proizvodu…

Guylaine loft

Visoki loft naglašen je srodnom ideologijom pustolovnog i znanstenog ambijenta naglašenog čarolijom lampe “Lute”. Dostupna je i kao stolna lampa u kombinaciji sa teksilnim sjenilima.

Više o proizvodu…

Privatna rezidencija

Lampa “Pillar” svoju pozornost plijeni u kutu ove moderne tamne kombinacije igre svijetla i tame. Ovo je samo dio kutka koji se noću pretvara u villu bez zidova.

Više o proizvodu…

KontaKt Info

Stupite u kontakt s nama kako bismo razgovarali o vašim potrebama dizajna.

  • +385 (0) 91 721 8676
  • info@design4all.hr
  • info@ebbandflow.dk
  • Ivana Meštrovića 8C
    10 430 Samobor, Hrvatska-Croatia