REFERENCE

Infracrveno grijanje u najveselijem dječjem vrtiću. Dječji vrtić “Vesela kućica” dobio je pojačanje. U svaki prostor smo dodali panel LAVA® BASIC-EP 900W, postavljajući ih u sredinu prostora koji već imaju postojeću instalaciju centralnog grijanja ali nedovoljna za najpotrebitije. Od sada naši mališani mogu uživati na podu puzeći samo kako to oni znaju, zajedno u igri sa brižnim tetama iz vrtića “Vesela kućica”.

ETHERMA° PA grijani tepih dostupan je u više dimenzija. Namijenjen je korištenju u suhim prostorima kao što su uredi, biroi i mjesta gdje se provodi rad na jednom mjestu. Pogodan je i za sajmove. Tvrtka TROHA-DIL d.o.o. prepoznala je ove mogućnosti za svoje djelatnike i na taj način opremila radne prostore odličnim rješenjem za izbjegavanje hladnoće u zoni stopala, a time i omogućila ugodan rad i zdravstvenu sigurnost djelatnika.

Elegantan, kvalitetan i pouzdan vanjski infracrveni grijač  ETHERMA° SOLID namijenjen svim vremenskim uvjetima. Jamstvom od 2 godine, 5000 radnih sati te 10 m2 prostornog grijanja služiti će i po vjetrovitom vremenu. Snage 1800W i klase zaštite i sigurnosti IP 65 jamče dugotrajnost i isplativost investicije.

Integriranjem vrhunskog infracrvenog grijanja omogućavamo gostima dugotrajan boravak i još veće kulinarsko zadovoljstvo na otvorenom, upravljanjem putem mobilne aplikacije. Na taj način postiže se racionalno korištenje energije, produžava vijek trajanja uređaja i što je najbitnije –  zadovoljstvo gostiju.

U ovo kompletno renoviranje stana, vlasnici su krenuli od poda pa sve do stropa.
U projektu grijanja opremili smo kuhinju sa blagovaonom, hodnik i spavaću sobu sa LAVA® BASIC-EP 350/500/750 W infracrvenim panelima koje smo implementirali na strop.
Grijanje obuhvaća 25 m2 i 1,60 kw snage za grijanje.