PODNO GRIJANJE

NEUPITNI UKUPNI TROŠKOVI

Dugi niz godina se pretpostavljalo da je grijanje strujom skupo. U ovom slučaju ljudi obično razmišljaju o zastarjelim grijačima. Zahvaljujući tehničkom razvoju, preciznoj kontroli kao i strukturnoj optimizaciji u izolaciji vanjskih zidova i prozora, to više nije točno.

Naprotiv – ako uzmete u obzir u sustav grijanja, troškove rada i potrebno održavanje više od 20 godina, električno grijanje bilo podno grijanje ili u kombinaciji s LAVA ® infracrvenim grijanjem predstavljaju jedan od najugodnijih i najjeftinijih troškova -efikasni sustavi dostupni u usporedbi s drugim sustavima grijanja.

ODABERITE PODRUČJA PRIMJENE:

Idealno rješenje za grijanje popločenih podova ili kamena. Kombinirajte eleganciju podnih obloga s udobnošću toplog poda. Pogodno za novogradnju ili sanaciju.

Kontrolirajte temperaturu i toplinu hladnog poda i laminata. Električno podno grijanje pogodno je za gotovo sve vrste parketa i laminata, a položeno je plutajuće.

Potpuni sustav grijanja koji pohranjuje toplinsku energiju u podnu betonsku jezgru i pušta je postepeno u sobu. Idealno u kombinaciji s vlastitom proizvodnjom energije.

Brza zaštita od hladnih stopala i klizanja – bez potrebe za obnovom, zahvaljujući robusnim grijaćim prostirkama za zaštićene vanjske prostore i grijanim tepihom za unutarnje prostore.