PLUG & PLAY UPRAVLJANJE

LAVA® Plug & Play upravljanje

Prilagodite svoj LAVA® dizajn infracrvenog sustava za grijanje vašim individualnim potrebama i nadogradite svoj standardni model u bilo kojem trenutku pomoću termostata ili radio prijemnika. Različite vrste LAVA® Design infracrvenih sustava grijanja u kombinaciji s odgovarajućim termostatom pružaju idealno rješenje za svaku pojedinačnu potrebu. Na primjer, možete nadograditi standardni model u kasnijoj fazi s termostatom ili radio prijemnikom.

LAVA®-R - INTEGRIRANI TERMOSTAT

LAVA®-R termostat može se lako povezati s bilo kojim LAVA® 2.0 pomoću sustava priključaka. U kombinaciji sa sustavom za automatizaciju zgrada eNEXHO, sada imate praktičnu kontrolu nad svojim LAVA® Design infracrvenim grijaćim jedinicama sa pametnog telefona, tableta ili računala, čak i kad ste vani.

Tehnički podaci

Napon: 230 V
Prekidačka struja: 16 A
Radijska frekvencija: 868 MHz
Dimenzije: 251 x 31 x 62 mm
Priključni kabel: Specijalni utikač, 50 cm
IP ocjena: IP 24
Certifikacija: CE kompatibilan 

LAVA®-T - PRAKTIČNI TAJMER

Svi LAVA® 2.0 infracrveni grijači mogu biti opremljeni timerom koji je posebno razvijen za privremeni rad. Pritiskom na tajmer zagrijava se uređaj 2 sata s maksimalnom snagom, a zatim se automatski isključuje. Mjerač vremena može se rano isključiti u bilo kojem trenutku ponovnim pritiskom na tipku. LAVA®-T se lako može montirati na sve jedinice LAVA® 2.0 pomoću sustava povezivanja.

Tehnički podaci

Napon: 230 V
Prekidačka struja: 16 A
Odbrojavanje: 2 sata
Montaža: Površinski montirani
Dimenzije 251 x 31 x 62 mm
Priključni kabel: Specijalni utikač, 50 cm
IP ocjena: IP 24
Certifikacija: CE konform 

ET-111A -
RADIO PRIHVATNIK SA 16 A RELEJEM-za montažu na površinu zida (iza panela)

Radio prijemnik ET-111A omogućuje jednostavno prebacivanje grijaćih uređaja u vezu s ET-14A. Frekvencijski raspon od 868 MHz jamči dug raspon i optimalnu vezu.

Tehnički podaci

Napon: 16 A, 230 V
Radijska frekvencija: 868 MHz
Domet: do 300 m
Dimenzije: 140 x 54 x 25 mm
IP ocjena: IP 20
Certifikacija: CE kompatibilan
Izmjenjivo grijanje / hlađenje 


Područja primjene:

Povezuje bežičano sa termostatom. Primjenjuje se za infracrvene panele, na način da ne morate sprovoditi dodatne instalacije žicom.