OUTDOOR GRIJAČI

ETHERMA EXO PRO

PREMIUM INFRACRVENI GRIJAČ SA ILI BEZ INTEGRIRANE KONTROLE

Nova vrhunska infracrvena grijalica ETHERMA EXO PRO posebno je razvijena za vanjsku upotrebu kao što su terase, balkoni, gastronomija ili kabine. Zbog svoje valne duljine, visokoučinkovito, kratkovalno infracrveno toplinsko zračenje posebno učinkovito prodire u zrak, odmah dajući opipljiv osjećaj topline i time jamče velike uštede u pogonskim troškovima u usporedbi s plinskim grijačima ili grijačima za terase. Infracrvene grijalice mogu se posebno fleksibilno koristiti na otvorenom, ne zahtijevaju održavanje i ne sadrže CO 2 .

U varijanti ETHERMA EXO PRO RC grijač je dostupan i s integriranim bežičnim upravljačem, tako da se njime jednostavno upravlja putem bežičnog daljinskog upravljača i prigušuje u tri stupnja (33%/66%/100%). Uređaj je izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg aluminija, a zahvaljujući klasi zaštite IP 65, zaštićen je od prašine i vodenih mlazova, tako da ništa ne ometa cjelogodišnju upotrebu na otvorenom. Inovativna ugljična grijaća cijev pouzdano stvara maksimalnu toplinsku snagu uz minimalno preostalo svjetlo i ima natprosječni životni vijek od 10.000 sati. Okružen je reflektorom tako da se toplina ciljano emitira prema naprijed.

EXO PRO RC MODEL

Tehnički podaci

Izlaz: 2000 / 2500 W
Napon: 230 V
Grijaći element: Premium karbonski grijač
Životni vijek trajanja grijaćeg elementa: 10.000 sati
Boja proizvoda: Bijela RAL 9016, crna RAL 9011 
Priključak: 180 cm sa utikačem
Montaža: zid i strop
Područje grijanja: do 16 m2 na 2000 W, do 18 m2 na 2500 W
Klasa zaštite: IP 65
Certifikacija: Sukladno EC

ETHERMA EXO COMFORT

KOMFORNI INFRACRVENI GRIJAČ

ETHERMA EXO COMFORT nudi savršen omjer cijene i učinka i optimalnu udobnost. Zahvaljujući svojoj svestranosti, može se koristiti za bezbrojna pojedinačna područja primjene u privatnim i komercijalnim vanjskim prostorima. Pozlaćena infracrvena halogena cijev, u kombinaciji s novim, optimiziranim reflektorom, osigurava vrlo učinkovitu koncentraciju topline na prednjoj strani. Kućište izrađeno od visokokvalitetnog aluminija ne samo da reflektoru daje moderan dizajn, već i izdržljivost. Postavlja se pomoću T-tilt nosača za ciljano korištenje toplinskog zračenja.
RC modelom se upravlja putem elektroničkog višenamjenskog prekidača na stražnjoj strani uređaja, koji ima integrirani timer i funkciju kratkog zagrijavanja. Alternativno, njime se također može upravljati putem daljinskog upravljača (dostupan po izboru). Zbog kompaktnog dizajna, male težine i integriranog sigurnosnog isključivanja, RC model idealan je za montažu na gastronomske suncobrane i tende.

EXO COMFORT RC MODEL

Tehnički podaci

Izlaz: 1400 / 1800 W
Napon: 230 V
Grijaći element: Infracrveno-zlatna halogena lampa
Životni vijek trajanja grijaćeg elementa: 5.000 sati
Boja proizvoda: Bijela RAL 9016, crna RAL 9011
Priključak: 180 cm sa utikačem
Težina: 2,2 kg / 2,4 kg RC-model
Montaža: zid i strop
Područje grijanja: do 10 m2 na 1400 W, do 12 m2 na 1800 W
Klasa zaštite: IP 65
Certifikacija: Sukladno EC

ETHERMA EXO BASIC

VANJSKI INFRACRVENI GRIJAČ

ETHERMA SOLID je isplativ infracrveni grijač ulazne razine za pojedinačne primjene na otvorenom. Uređaj ima halogenu žarulju niskog osvjetljenja, tako da je uprkos većem izlazu, crveni svjetlosni udio minimiziran. Kvalitetno aluminijsko kućište osigurava da grijač ne samo da ima moderan dizajn, već i produžava vijek trajanja.

Tehnički podaci

Izlaz: 1800 W
Napon: 230 V
Grijaće cijevi: Infracrveni LG
Boja tijela: Crno, eloksirano
Boja krajnje kape: Nano-antracit
Priključni kabel: priključni kabel (s utikačem) 180 cm
Montaža: zid i strop
IP ocjena: IP 65