ETHERMA je austrijska kompanija osnovana još 1981. godine u mjestu Henndorf kod Salzburga. Prva je začela ideju o podnom električom grijanju i od tada već više od 40 godina posvećuje svoje znanje u razvoj inovacija i nova tehnološka napredna rješenja za grijanje. Ponuda za grijanje obuhvaća kompletnu paletu uređaja za elekro grijanje, uključujući podno, infracrveno, grijanje heliodroma, grijanje asfalta protiv stvaranja poledice, industrijskog grijanja, održavanje krovova i oluka bez snijega i leda. 2018. god. postaje dio Viessmann grupe, vodeće svjetske kompanije na području HVAC tehnologije. U trenutnoj razvojnoj fazi, tvrtka ETHERMA nam nudi smart kuću neovisnu o električnoj mreži koja je samoodrživa i daje odgovore na pitanja o budućnosti ekologije i ekonomije.

Regionalna proizvodnja za međunarodne standarde.

Već više od 40 godina nudimo najveći standard po fer cijenama. Kako bismo dan za danom ispunjavali svoje i vaše zahtjeve, razvijamo i proizvodimo svoje proizvode ETHERMA koristeći visokokvalitetne materijale u svojoj domovini Austriji. U obje tvornice u Salzburgu naši proizvodi proizvode se u skladu s najvišim, među narodnim standar- dom, naši stručnjaci provjeravaju njihovu kvalitetu i oni se s mnogo pažnje pripremaju na prijevoz do vašeg doma.

Kao klijent ste za nas član obitelji.

Mi vam pomažemo od besplatnog savjetovanja i planiranja do postavljanja vašeg novog sustava grijanja. Pritom rado pomažemo ne samo svojim specijaliziranim trgovcima, nego i vama, sasvim osobno i izravno, riječju i djelom. Naši dugogodišnji i stručno osposobljeni zaposlenici odvajaju vrijeme potrebno za rješavanje vaših problema. Imate pitanje o električnim sustavima grijanja? Mi znamo odgovor. Ne ustručavajte se stupiti u kontakt s nama. Savršena usluga kod nas ne završava prodajom. ETHERMA je vaš pouzdan, vjeran partner.

Naša grijalica pravo je umjetničko djelo.

Uz učinkovitost i funkcionalnost, kod svojih proizvoda posebno pazimo na privlačan dizajn. Naši sustavi grijanja savršeno se uklapaju u cjelokupan izgled stambenih prostora, zgrada i slobodnih površina, nevidljivi su ili se mogu integrirati u arhitekturu kao element dizajna. S našim LAVA ® DYL 2.0 infracrvenim grijanjem možete primjerice ispisati vlastitu sliku – toplinu i sjećanje u jednom. Naš cilj je pobrinuti se za udobnost u vašem životnom prostoru. Nema arhitektonskih ograničenja zbog individualnih mogućnosti dizajna, proizvodnje po mjeri i različitih područja primjene naših proizvoda.

Više od 40 godina razmišljamo unaprijed.

Osnivač tvrtke Peter Reiter uvijek je bio na čast tvrtki, bio je pravi predvodnik u području električnih sustava grijanja. Iz toga su proizišli brojni patenti. Tako smo primjerice proizveli prvu tanku grijaću mrežicu u Europi. Sin i sljedbenik osnivača Thomas Reiter neprekidno radi na razvoju i aktivno se zalaže za primjenu električnih sustava grijanja. Tako je ETHERMA također suosnivač udruge IG Infrarot. Našu tvrtku do danas odlikuje inovativna snaga u područjima podnog i infracrvenog grijanja. ETHERMA razvija serijska rješenja proizvoda specifičnih za kupce. su ili se mogu integrirati u arhitekturu kao element dizajna. S našim LAVA ® DYL 2.0 infracrvenim grijanjem možete primjerice ispisati vla- stitu sliku – toplinu i sjećanje u jednom. Naš cilj je pobrinuti se za udobnost u vašem životnom prostoru. Nema arhitektonskih ograničenja zbog individualnih mogućnosti dizajna, proizvodnje po mjeri i različitih područja primjene naših proizvoda.
Klizi na vrh