ETHERMA je austrijska kompanija osnovana još 1981. godine u mjestu Henndorf kod Salzburga. Prva je začela ideju o podnom električom grijanju i od tada već više od 40 godina posvećuje svoje znanje u razvoj inovacija i nova tehnološka napredna rješenja za grijanje. Ponuda za grijanje obuhvaća kompletnu paletu uređaja za elekro grijanje, uključujući podno, infracrveno, grijanje heliodroma, grijanje asfalta protiv stvaranja poledice, industrijskog grijanja, održavanje krovova i oluka bez snijega i leda. 2018. god. postaje dio Viessmann grupe, vodeće svjetske kompanije na području HVAC tehnologije. U trenutnoj razvojnoj fazi, tvrtka ETHERMA nam nudi smart kuću neovisnu o električnoj mreži koja je samoodrživa i daje odgovore na pitanja o budućnosti ekologije i ekonomije.

Preuzimanje kataloga i brošura:

Prije više od 35 godina tvrtka ETHERMA bila je začetnik ideje o podnom grijanju. Danas vodeći proizvođač koji nudi široku paletu proizvoda namjenjenih grijanju ispod keramike, laminata ili direktno u estrih.

U usporedbi s infracrvenim grijačem, sustavi grijanja na bazi vode sporije reagiraju na promjenjive temperature, jer se grijaći medij (voda) prvo mora zagrijati prije nego što apsorbiranu toplinu može pustiti u prostoriju. Ovaj se postupak eliminira zračenjem.

Privucite goste u lokal i ponudite im vrhunsko grijanje uz mogućnost paljenja/gašenja na daljinski upravljač ili bluetooth-om. Pogodno za sve tipove zimskog vrta s minimalnim reflaktirajućim osvjetljenjem – dovoljnim za prekrasnu romantiku.

Električno izravno grijanje idealno je rješenje grijanja za mnoge primjene. Prvenstveno ako želite brzu, ugodnu toplinu bez značajnih troškova. Zahvaljujući niskim troškovima kupnje, izravne grijaće jedinice idealno su prilagođene za obnove, kao pomoćna ili privremena grijanja.
Klizi na vrh